Katern

Kindervakantieweek 2004 in de Batau

In de week van 9 tot en met 13 augustus is het weer zover: de kindervakantieweek! Kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit de wijken Batau-Noord en –Zuid kunnen zich de hele week uitleven onder het thema ‘Laat je meenemen naar Nooitgedachtland’.

Nooitgedachtland is het land van Peter Pan, Tinkerbell, Wendy en Kapitein Haak. We gaan spannende avonturen beleven met onder andere piraten, indianen, zeemeerminnen en natuurlijk Peter Pan en zijn vriendjes. De week die wordt georganiseerd door buurtcentrum Feniks vindt plaats in de Bouwspeeltuin Bouwgein.

Iedere dag van 9.30 tot 15.00 zijn de kinderen welkom en wordt er gebouwd aan wigwams en grotten. Op woensdagmorgen gaan de jongsten (4 t/m 9 jaar) naar theater De Kom voor een kindervoorstelling. De oudsten (10 t/m 12 jaar) hebben dan een sportspektakel of gaan knutselen. De donderdagavond is er voor de 6 t/m 12 jarigen een spannende speurtocht door de wijk die in Bouwgein eindigt. Kinderen vanaf 6 jaar mogen daarna overnachten op de bouwspeeltuin. De vrijdagmorgen is er een slotevenement waarbij ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden van harte welkom zijn.

Een week meedoen aan de Kindervakantieweek kost slechts € 10,00 per kind per week. De kaartverkoop is vanaf 1 juni tussen 10 en 14 uur bij buurtcentrum Feniks aan de Moerbeigaarde 22. Ook zijn er 2 avonden gepland voor de kaartverkoop, te weten 15 en 22 juni van 19.30 tot 20.30 uur.

Mensen die het leuk vinden om deze week een handje te komen helpen, zijn van harte welkom! Info: 030 – 60 322 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk